Roadtrip s.r.o.Cestovní agentura

Z blogu

Ubytování v Marloth Park, Jihoafrická Republika

Park Marloth je přírodní park v prosperujícím srdci provincie Mpumulanga a leží na severovýchodě Jižní Afriky. Park vede 14 kilometrů podél Crocodile River, která je hranicí slavného Národního parku Kruger. U Crocodile River můžete vidět krokodýly, hrochy a také mnoho dalších zvířat co se sem přichází pravidelně napít. Těšit se můžete také na buvoly, slony, vodušky, impaly a snad všechny druhy ptáků. V parku je několik ubytovacích zařízení, která Vám nabízí ubytování od luxusních stanů, pensionů až po bungalovy. Nejdůležitějším pravidlem v parku Marloth je, že příroda je na prvním místě. Proto v parku nejsou žádné ploty, takže neškodná zvířata, jako jsou žirafy, zebry, malé opice, impaly, paviáni, pakoně, kudu a prasata bradavičnatá, se mohou volně pohybovat. Je proto běžné, že tato zvířata jsou ve vaší zahradě nebo u vašich dveří. Marloth Park je bezpečný rezidenční komplex hlídán ostrahami a vy se zde můžete cítit zcela bezpečně. Večer se zde můžete v klidu projít a navštívit místní restaurace či bary. Je v blízkosti dálnice N4 mezi Malelane a Komatipoort, co by kamenem dohodil od Mosambické – a Svazijské hranice.

Ubytování v kategorii Adventure:

Pokud se rozhodnete pro kategorii Adventure, můžeme Vám nabídnout pečlivě vybraná ubytování v základním standardu za nejlepší cenu.

Kruger Castle

Kruger CastleSkvělé ubytování nacházející se přímo v úžasném Marloth Parku. Kruger Castle nabízí ubytování s venkovním bazénem, bezplatným soukromým parkovištěm, barem, kde si můžete vychutnat  svůj oblíbený drink  a sdíleným salonkem. Součástí pozemku se zahradou je také gril s terasou, které určitě rádi využijete pro příjemné trávení Vašich večerů. Ubytování nabízí vkusně zařízené ložnice se společnou kuchyní. Každý pokoj je vybaven vlastní koupelnou, psacím stolem a TV. Tuto oblast si velmi oblíbilo ptactvo, které se zde zdržuje v hojném počtu a vy můžete zahlédnout nejrůznější druhy ptáků.

Migrate Bush Chalets

Migrate Bush ChaletsUžijte si pohodlí a klid v Migrate Bush Chalets. Uvolněte se, relaxujte u bazénu a zapomeňte na každodenní starosti běžného života. Migrate Bush Chalets se nachází v Marloth Parku a nabízí ubytování s přístupem do zahrady, kde budete doslova spojení s divočinou. Pokoje mají plně vybavený kuchyňský kout, samozřejmostí je vlastní koupelna a bezplatná Wi-Fi. Každý pokoj má své soukromé posezení nebo terasu. Po náročném dni si můžete dát drink a relaxovat u společného bazénu.

Ubytování v kategorii Comfort:

V kategorii Comfort naleznete ubytování s nejlepším poměrem ceny a kvality.

Jackalberry Ridge

Jackalberry RidgeJackalberry Ridge je okouzlující, luxusní stanový tábor, kde si můžete dokonale zrelaxovat po vyčerpávajícím dni u vlastního bazénku a využít vlastní posezení s tradičním grilem, nebo si pochutnat na lahodné místní kuchyni v okolních restauracích. Jackalberry Ridge je ubytování s vlastním stravováním. Každý stan má jídelnu a plně vybavenou kuchyň, kterou můžete plně využít a připravit si skvělá jídla ze surovin z místního obchodu. K dispozici je i posezení s pohovkou a vlastní koupelna se sprchou. Uvolněte se, vychutnejte si večer skleničku na verandě ve skutečné divočině.

Genet House

Genet HouseMalý soukromý penzion leží v africké buši 80 metrů od Crorodile River a nachází se na jižní hranici nejprestižnější jihoafrické rezervace Krugerova Národního Parku. Tady zažijete, jaké to je žít v africké buši. Můžete zde krmit volně žijící zebry a kudu, nebo večer sedět u plápolajícího ohně a poslouchat skutečný lví řev. Genet House má kouzelnou atmosféru, která přináší opravdu autentický zážitek z afrického safari. Ubytování nabízí venkovní bazén, k dispozici bezplatné Wi-Fi, soukromé parkoviště a společný salonek, kde si můžete odpočinout po náročném dni. Každý pokoj je útulný, vkusně zařízený a má vlastní koupelnu. Některé pokoje mají i vlastní posezení.

Ubytování v kategorii Luxury:

Pro nejnáročnějsí klienty nabízíme kategorii luxury, ve které naleznete ty největší perly mezi ubytováním v této oblasti.

La Kruger Lifestyle Lodge

La Kruger Lifestyle LodgeLa Kruger Lifestyle Lodge nabízí ubytování v Marloth Parku, který je útočištěm divoké zvěře a hraničí s Krugerovým Národním Parkem. Nemovitost nabízí dva venkovní nekonečné bazény, ve kterých si můžete zaplavat a zrelaxovat po náročném dni. Wi-Fi i soukromé parkoviště jsou u chaty přístupné zdarma. Každý z klimatizovaných útulných pokojů v hotelu La Kruger má vlastní koupelnu se sprchovým koutem.

Needles Lodge

Needles LodgeSkvělé jídlo, divoká zvířata na prahu, klid a mír. Přesně toto nabízí Needles Lodge, vynikající místní kuchyně, Africká pohostinnost, klid a luxusu ve venkovském stylu slibuje nezapomenutelný zážitek. Po Needles Lodge se potulují prasata bradavičnatá, žirafy, zebry, kudu, pakoně a impaly. Když se k nim dostanete blíže, zažijete ten pocit divočiny. Sdílejte tento skvělý zážitek se svými blízkými a těšte se na krásné společné vzpomínky. Každý pokoj je vkusně zařízen a má vlastní koupelnu, obývací posezení, terasu nebo balkón. Ubytování nabízí obrovskou škálu rekreačního vybavení, venkovní bazén, masáže a dokonce je v blízkosti i golfové hřiště. Objevte v Needles Lodge poutavou kombinaci skvělých profesionálních služeb.

Ubytování pro více osob:

Pokud se rozhodnete pro dovolenou s rodinou či partou přátel, můžeme Vám nabídnout ubytování pro více osob.

Kruger River Villas – LionsGate (až 4 osoby)

Kruger River Villas – LionsGateNachází se v krásné Marloth Parku a nabízí hostům maximální odpočinek od každodenního chaosu. Užijte si intimitu života v buši s divokými zvířaty, která se prochází se vaší zahradou, aniž byste byli odříznuti od světa, když se chcete zapojit do civilizace a navštívit třeba místní obchody, bary či restaurace. Kruger River Villas – LionsGate nabízí ubytování s tenisovým kurtem, vlastním bazénem a skvělým venkovním posezením s možností grilování, WiFi a vlastní parkovištěm zdarma. Klimatizovaná vila má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyni s myčkou nádobí a 1 koupelnu s vířivkou a sprchovým koutem. Můžete zde relaxovat u bazénu a po té vydat třeba na pěší túru.

 

Image Gallery

Video

Important Information

Price Includes

  • Round trip airport or train station transfers.
  • 4 nights accommodation in aparthotel in London.
  • Breakfast daily.
  • Day touring as per the itinerary.

Price Excludes

  • Round trip airport or train station transfers.
  • 4 nights accommodation in aparthotel in London.
  • Breakfast daily.
  • Day touring as per the itinerary.

Terms & Conditions

Prices are „from“, per person, based on 2 adults and 2 children (under the age of 12) sharing, and include all taxes. Subject to availability. 4 nights’ accommodation in an aparthotel in London. Breakfast daily. Day touring as per the itinerary.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..